Την ενοχή του Νικ. Γεωργιάδη πρότεινε ο Εισαγγελέας - - Η απόφαση.




"πέρα από κάθε αμφιβολία" !


Σχετική εικόνα


Καταπέλτης ο Εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευσή του για τον κ. Νικ. Γεωργιάδη.
«Πέρα από κάθε αμφιβολία προτείνω την ενοχή του», ήταν η πρότασή του για τον κατηγορούμενο κ. Νίκο Γεωργιάδη.

Είπε συγκεκριμένα:
«προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής».Ο κ. Εισαγγελέας τόνισε πως η στάση που κράτησε στην όλη υπόθεση, όπως κατέθεσε ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης κατά την απολογία του, όταν η υπόθεση έγινε γνωστή στα τέλη του 2010 και τον κράτησαν στο αεροδρόμιο, ήταν πρωτοφανής και αξιοπερίεργη.

«Δεν τον άγγιζε τίποτα», επισήμανε πολλές φορές.

Επίσης πρόσθεσε με νόημα ο κ. Εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης, φρόντισε να μην εμπλακεί το όνομα του με κανέναν τρόπο περαιτέρω και σε οποιοιδήποτε νομική ενέργεια στην Μολδαβία.
Προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στην Μολδαβία,  για να μην εμπλακεί το όνομα του σε καμιά υπόθεση. Με όποιο νομικό τρόπο ή μέσο η όπλο είχε προσπάθησε να μην συνεχιστεί ή να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον του στην Μολδαβία».
Υπενθυμίζεται ότι στην δίκη του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης η τομεάρχης και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ( βουλευτής Β’ Αθήνας ) αλλά και ο επίσης στενός συνεργάτης του κ. Κυρ Μητσοτακη και υποψήφιος βουλευτής στην Β Αθήνας κ. Κώστας Κυρανάκης.


Η Απόφαση : 
Το Δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον κ. Νικ. Γεωργιάδη συγκεκριμένα:

  • για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και
  • για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και
  • κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. 

Επίσης του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχνώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.


















Σχόλια