Αλήθειες

Φωτογραφία του Giwrgos-Joe Borsalino.




Όταν δέν είσαι  πολιτικός με την στενή έννοια του όρου, όταν δέν έχεις ανάγκη από τίποτε, όταν αγαπάς την χώρα σου και τον λαό σου, όταν επιθυμείς  να προσφέρεις, όταν πιστεύεις σ' αυτό που κάνεις, όταν είσαι συνεπής προς το αξίωμα που έχεις και υπηρετείς, όταν είσαι ο ηγέτης παγκοσμίως, λες αλήθειες που πονάνε και δέν κρύβεσαι !!!

Επί σειρά ετών οι λαοί βαρέθηκαν να ακούουν μόνιμα ότι οι κυβερνήσεις των κρατών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου..., ότι οφείλουν ν'αντιδράσουν..., ότι οφείλουν να συνεργασθούν ..., ότι ... ότι ... ότι ... Λόγια του αέρα, λόγια χωρίς αντίκτυπο, λόγια που σε λίγες ώρες - μέρες θα ξεχασθούν, μέχρι φυσικά το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα, όπου ανακυκλούμενα θα ξαναειπωθούν με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετική λεκτική.


Την ώρα που η Ευρώπη και όχι μόνον,  πνίγεται στο αίμα που προκαλεί η διεθνής τρομοκρατία, την ώρα που οι πολιτικοί εμφανίζονται κατά κανόνα πάντοτε μετά από ένα αιματοκύλισμα για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους, την συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων, τον αποτροπιασμό τους στις τρομοκρατικές ενέργειες και ο χρόνος κυλά  και οι επιθέσεις και τα θύματα αυξάνουν, μιά φωνή σπάει το διεθνές κατεστημένο, χτυπά την πολιτική υποκρισία και μιλά με την γλώσσα της αντικειμενικής αλήθειας.


«Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες στην τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ότι "δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας"! Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικώς ορθοί και να ασχοληθούμε με την ασφάλεια των λαών μας. Εάν δεν φανούμε έξυπνοι η κατάσταση θα χειροτερέψε».
Donald J. Trump  45th President of  the U.S.A.



Γεγονός είναι ότι ενοχλεί, γιατί ταράσσει τα λιμνάζοντα ύδατα της διεθνούς υποκρισίας, της διεθνούς ασυνεπείας, της διεθνούς αδιαφορίας, λέγοντας αλήθειες, λέγοντας αυτό που σιγοψυθιρίζει ο απλός πολίτης όπου κι αν ευρίσκεται, 
σ'όποια χώρα κι αν κατοικεί :

"ασχοληθείτε επί τέλους και με την δική μας ζωή και με την δική μας ασφάλεια, όχι μόνον την δική σας" 
!










a.t.

Σχόλια